AaB jagter hattrick mod FCK

Kasper Pedersen er tilbage i AaB-truppen, der mod FC København i morgen aften søger sæsonens tredje sejr.

Søndag kl. 18.00 støder AaB ind i FC København i Telia Parken i sæsonens tredje Superligakamp. FC København har tidligere på ugen besejret Hobro I.K. 3-0 i Superligaen og vundet 2-0 på udebane over islandske Stjarnan FC i Europa League-kvalifikationen.

AaB, der har klarmeldt Kasper Pedersen til søndagskampen, er startet Superligaen ud med to sejre over SønderjyskE og de forsvarende mestre, FC Midtjylland.

"Seks point efter to kampe er en god ballast at have før en svær udekamp mod FC København. Men det er vigtigt, at vi forsøger at lægge de tidligere resultater væk og fokusere på at præstere så stærkt som muligt i morgen med henblik på at snuppe sejren," siger cheftræner Morten Wieghorst, der fortsætter "Vi har præsteret fint i vores seneste to besøg i Telia Parken, og vi har troen på, at vi kan vinde. Det er vigtigt. I morgen skal vi turde spille, som vi gerne vil, og ikke lade dem overtage kontrollen for lang tid af gangen. Derfor er det vigtigt, at vi præsterer godt, når vi har bolden."

Morten Wieghorst har udtaget følgende 19 spillere til kampen i Parken.

1 Jacob Rinne, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Rasmus Würtz, 9 Jannik Pohl, 14 Pavol Safranko, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 22 Michael Lansing, 23 Filip Lesniak, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 30 Wessam Abou Ali, 32 Kasper Pedersen og 33 Bardhec Bytyqi.

Patrick Kristensen og Marco Ramkilde er skadet. Tilbagevendte Edison Flores har trænet med på AaB’s anlæg på Hornevej siden torsdag og er endnu ikke kampklar.