Arthur bekræfter skifte til FC Barcelona

Arthur Melo bekræftede på et pressemøde fredag eftermiddag, at han skifter til FC Barcelona. Arthur Melo tog afsked med sin klub Gremio, som bekræfter, at de er ved at lukke handlen med catalanerne fra Barcelona.

Den 21-årige Arthur Melo tog afsked med Gremio, som han har spillet i siden 2010 på hans pressemøde her til eftermiddag. Her bekræftede han, at han skifter til FC Barcelona, som har besluttet at fremskynde købet af ham til denne sommer i stedet for til vinter, som ellers hele tiden havde været planen.

- Jeg har valgt at holde dette pressemøde på grund af den store kærlighed jeg har til klubben og til vores fans. Min drøm er ved at gå i opfyldelse og det er takket være Gremio og tilhængerne. Jeg siger ikke farvel, men på gensyn.

- Barca meddelte mig, at de ønsker at hente mig denne sommer i stedet for til vinter, som den oprindelige aftale lød på. Herefter har klubberne forhandlet og det har jeg ikke blandet mig i.

- Jeg har fået fortalt en masse fantastiske ting om Barca, om tilhængerne og om byen. Jeg har kæmpe forventninger til min fremtid i FC Barcelona og glæder mig til at komme i gang, sagde Arthur Melo til pressemødet, ifølge fcbarcelona.dk.

På eftermiddagens pressemøde bekræftede Gremios sportschef, at Arthur Melo vil rejse til Barcelona i denne weekend og at man forventer at have lukket handlen af brasilianeren til FC Barcelona i morgen.