Brøndby IF henter Dominik Kaiser i RB Leipzig

Brøndby præsenterede tyske Dominik Kaiser som ny mand i truppen i deres egen app i går aftes. Det har længe været offentligt, at Brøndbys træner, Alexander Zorniger meget gerne ville hente Dominik Kaiser til Brøndby.

Den tyske midtbanespiller kommer til Brøndby efter seks år i den tyske bundesliga-klub, RB Leipzig. Dominik Kaiser havde kontrakt udløb denne sommer i RB Leipzig, og derfor skifter han på en fri transfer til Brøndby IF, hvor han har skrevet under på en to-årig kontrakt.

- Det er ingen hemmelighed, at vi har forsøgt at tilknytte Dominik Kaiser i et stykke tid, og vi er meget glade for, at vi nu har papir på hinanden, siger Brøndbys sportsdirektør Troels Bech ifølge klubbens hjemmeside.

- Kaiser kommer med en stor rutine og erfaring fra Bundesligaen, og vi er sikre på, at han kan tilføre vores i forvejen rigtig stærke midtbane endnu mere kvalitet - ikke mindst fordi han allerede er hjemmevant i spillestilen.

Og hovedpersonen Dominik Kaiser er selv glad for skiftet til Brøndby:

Jeg er meget glad for at være blevet en del af denne store klub, og jeg ser frem til tiden i Brøndby, hvor jeg håber, at vi kan få succes sammen, fortæller Kaiser, der samtidig kommer ind på et hold, hvor han er meget vant til spillestilen.

- Det er et godt udgangspunkt, og jeg kan også lide den måde at spille på. Det passer godt sammen med den spiller, jeg er, og jeg håber, at jeg kan hjælpe holdet, sagde Dominik Kaiser i hans første interview med klubben.

Brøndby oplyste også i går, at Dominik Kaiser vil komme til, at spille med nr. 7 på Brøndby-trøjen.