FCN HENTER MÅLMAND I BREDA

FC Nordsjælland har fredag eftermiddag offentliggjort købet af målmanden Nigel Bertrams på deres hjemmeside. Nigel Bertram kommer fra den hollandske klub Breda.

I juni skilte FC Nordsjælland sig af med Alex Runarsson, som hade været førstekeeper i FC Nordsjælland over en længere periode. Alex Runarsson blev solgt til den franske klub Dijon.

FC Nordsjælland meddelte tidligere i dag, at de nu havde forstærket sig på målmandsposten, da 25-årige Nigel Bertrams er blevet hentet ind som erstatning.

– Efter salget af Alex Runarsson har vi skullet sørge for, at konkurrencen på målmandsposten er intakt. Med tilgangen af Nigel Bertrams sikrer vi os, at vi står stærkt til den kommende sæson med både unge og lovende målmænd på vej, men også to dygtige og modne målmænd i Nigel og Nicolai.

– Nigel har i den forgangne sæson vist et højt niveau hos NAC Breda i den bedste række. Han er uddannet i den hollandske skole, er dygtig til at læse spillet og god med fødderne. Vi glæder os til at bringe Nigel ind i truppen og se ham forsætte sin udvikling, fortæller FC Nordsjællands sportschef Carsten V. Jensen, ifølge klubbens hjemmeside.

Den hollandske målmand er stødt til FC Nordsjælland, som lige i øjeblikket er på træningslejr i netop Holland, og Nigel Bertrams glæder sig til at komme i gang.

– Jeg er glad og stolt over at kunne skifte til FC Nordsjælland. Jeg har søgt en ny måde at kunne udvikle mig på efter at have været i Holland hele mit liv, og med dette skifte vil jeg også få prøvet mig af som menneske i et andet land og på egne ben.

– Jeg har snakket med flere tidligere danske holdkammerater om FC Nordsjælland, og de har alle talt utrolig positivt omkring klubben og dens arbejde med at udvikle spillere, og især omkring det enormt stærke akademi, som klubben har. Jeg glæder mig til at blive en del af truppen og vise mig frem, fortæller Nigel Bertrams til FC Nordsjælland.

Den 25-årige målmand har tidligere spillet i PSV, Willem II og NAC Breda, som han er blevet hentet i. Nigel Bertrams har spillet 7 U-Landskampe.

FC Nordsjælland oplyser om, at man stadig ikke ved, hvad trøjenummer Nigel Bertrams skal have på målmandstrøjen.

FC Nordsjælland starter superliga sæsonen op søndag den 15. Juli imod de nyoprykkede fra Esbjerg. Men inden det skal FC Nordsjælland lige op i en træningkamp imod Ajax i morgen, og torsdag den 12. Juli skal de møde Cliftonville FC i en kvalifikationskamp til Europa League.