FORTNITE: TFUE VS NINJA

Før artiklen rigtigt begynder skal man huske at detter er Onligas mening og kan derfor ikke fastlås som fakta, begge to er fantastiske Fortnite spillere og der kan derfor være meget blandede meninger.

Ninja har haft et fantastisk år og har brudt twitch rekorder til højre og venstre, han har 7+ millioner abonnenter på Youtube og har 193.961.321+ visninger på Twitch. Han har længe været omtalt som den bedste Fortnite spiller og det kan man godt forstå, han har blandt andet fået en samlet 40 duo kills sammen med hans Twitch kollega KingRichard, Ninja fik 27 af de kills og KingRichard fik 14. Ninja som rigtigt hedder Tyler er dog ikke tilmeldt et Pro Fortnite hold, men han har været rygtet til Faze Clan flere gange og store youtubere som Faze Banks har altså prøvet at overtale ham til at blive en del af den kendte gamer gruppe Faze Clan som før har vundet titlen som verdens bedste CS:GO hold samt mange andre flotte præstationer.

Ninja har tidligere været professionel Halo spiller og PUBG hvilket han klarede ufattelig godt. Man skal også altid huske at nævne ham og Tfue også altid kæmpede om titlen som verdens bedste og de er i virkeligheden meget gode venner.

Tfue har først i 2018 rigtigt fået den anerkendelse han fortjener, det har meget at gøre med at han blev en del af Faze Clans professionelle Fortnite hold sammen med spillere som Spacelyon, Cloakzy og ikke mindst Jaomock. Tfue er i skrivende stund rekordholder af flest kills i et solo game med imponerende 29 kills, Tfue selv har for nylig vundet en turnering med sin teammate Cloakzy imod TSM Myth og Hamlinz. TSM startede meget godt ud, men i sidste ende var det altså Faze der tog sejren hjem og det var Tfue en kæmpe del af.

Her på Onliga mener vi at Tfue er den bedre spiller, men han har bare ikke fået samme anerkendelse som Ninja, Turner som Tfue rigtigt hedder mødte også tidligere Ninja meget tilfældigt i et Fortnite game, der var det altså Tfue der formåede at dræbe Ninja.

Tfue er blandt andet kendt for hans peak move hvor han lige kigger op og skyder sin modstander og skynder sig ned igen som han gør gentagende gange til hans modstander er død, det er et meget svært trick at mestre og det kræver en del præcision som Tfue besidder.

Men hvad synes du? Er Ninja alligevel bedre eller har Tfue bare været overset?