Jürgen Klopp: Sergio Ramos er hensynsløs og brutal

Jürgen Klopp hævder, at Sergio Ramos brugte wrestlinglignede metoder, da Sergio Ramos og Mohamed Salah strøg i græsset midt i første halvleg af forårets Champions League-finale i Kiev. To måneder efter det smertelige nederlag i Champions League-finalen til Real Madrid, tager Liverpools manager Jürgen Klopp bladet fra munden og langer i kraftige vendinger ud efter Real Madrid-spilleren.

I et længere interview forud for klubbens møde i Internation Champions Cup mod Manchester United, kalder Jürgen Klopp Real Madrids anfører Sergio Ramos for hensynsløs og brutal med henvisning til episoden, hvor Ramos tumlede rundt i græsset med Salah. Klopp, der tidligere har nægtet at kommentere på Sergio Ramos' adfærd, afslører nu endelig sine tanker om spanieren. "Hvis du ser kampen igen og du ikke er Real Madrid-fan, synes du den (tackling) er både brutal og hensynsløs," udtaler Jürgen Klopp og forsætter:

"I sådanne situationer er andre nødt til at vurdere situationerne. VAR kan med fordel benyttes til analysering. Ikke for at uddele rødt kort, men for at se hvad der reelt er sket." Klopp retter også en sønderlemmende kritik mod Ramos, fordi han helt umotiveret plantede en albue i hovedet på Liverpoolkeeperen Loris Karius. "Jeg er ikke sikker på, at det bliver sidste gang, vi kommer til at opleve det."

Ramos har kategorisk afvist anklagerne om, at han skulle have forulempet Liverpool-spillerne i CL-finalen, men kritikken stopper ikke her. Klopp anklager desuden Ramos for, at Juan Cuadrado fejlagtigt blev præsenteret for dommerens røde kort i slutminutterne, da spanieren umotiveret faldt til jorden ved stilling 3-1 til Real Madrid.

Har Jürgen Klopp ret i påstandene angående Ramos eller er Klopp bare en dårlig taber, der bruger Ramos som undskyldning for at han endnu engang har tabt en finale.

Døm selv.