Liverpool tilbyder Sadio Mane kontraktforlængelse

Liverpools manager Jürgen Klopp er overbevist om, at 26-årige Sadio Mane snart vil underskrive en ny og forbedret kontrakt. Liverpool, der tidligere på sommeren forlængede kontrakterne med Mohamed Salah, sidste sæsons spiller i Premier League, og Roberto Fermino. Kontrakterne binder dem til klubben frem til sommeren 2023.

Klubben håber nu på, at gør det samme med senegaleseren, der var en del af det senegalske landshold, der ikke formåede at avancere fra gruppespillet i det netop overstående VM i Rusland. I 2016 hentede Merseyside-klubben Sane i Southampton for i omegnen af 34 millioner pund. På daværende tidspunkt var det transferrekord for en afrikansk fodboldspiller. Siden ankomsten, har han været en del af Jürgen Klopps angreb.

Nu håber klubben at forlænge hans eksisterende kontrakt med yderlig to år, så den istedet løber til sommeren 2023. Saio Mane, der i sidste sæson scorede 20 mål for klubben inklusiv et hattrick i storsejren ude over FC Porto i Champions Leagues ottendedelsfinale.

Mane har i sine to sæsoner hos Liverpool spillet 73 kampe og scoret 33 mål.