SILKEBORG IF KØBER IND I AGF

Frederik Møller skifter til Silkeborg IF.

For et par uger siden, handlede Silkeborg IF også ind i Brøndby IF. Her købte de højrebacken Sven Crone. Og nu har de også forstærket sig med en ny venstreback. Dette sker efter at Mikkel Cramer tidligere torsdag indstillede karrieren.

Den nye indkøbte venstreback er 24 årige Frederik Møller, som har fortid i FC Midtjylland og AC Horsens. Han er blevet købt hos AGF.

Han kan også hjælpe til i midterforsvaret, hvis der er brug for det. Han er blevet tildelt en kontrakt på 2 år, og skal i konkurrence mod Gustav Dahl, om at få spilletiden.

- Det er en rigtig dygtig spiller, som vi har skrevet kontrakt med. Han har erfaring og lysten til at spille for os i NordicBet Ligaen. Vi ved, hvad vi får fra ham, siger cheftræner Peter Sørensen i en pressemeddelelse.

- Vi har igennem lang tid haft problemer på vores venstreback, hvor Gustav Dahl har haft problemer med en drilsk skade. Nu kommer Frederik Møller ind og giver os noget ro, og en fornyet kamp om pladsen i venstresiden, tilføjer han.

Igennem hele 2018 har Frederik Møller været skadet, og har ikke fået spillet for AGF. Og konkurrencen fremadrettet gjorde, at han nok ikke fik så meget spilletid. Derfor besluttede han sig at forlade AGF.

- Jeg kommer til SIF for at spille fodbold. Det var ikke holdbart med min situation i AGF, så jeg er glad for at SIF og Peter (Sørensen, red.) kom på banen, fortæller Frederik, som i øvrigt står noteret for hele 42 U-Landskampe.

Det har ikke været muligt for Onliga.dk at skaffe flere oplysninger om handlen - herunder en overgangssum, fordi han havde to år tilbage af sin kontrakt hos AGF.