ROMA-DANSKER UDLEJET TIL LYNGBY

Lyngby BK har lejet en Roma-dansker, som er et tidligere Brøndby IF talent.

Lyngby BK skal i kommende sæson spille i 1. Division, men at tiltrække spillere, er intet problem for Lyngby BK.

Den tidligere Brøndby spiller, og nuværende Roma spiller, Rezan Corlu, er blevet lejet ud til Lyngby, på en et årig kontrakt. Det oplyser Lyngby BK på deres officielle hjemmeside.

Og cheftræneren Mark Strudal, ser frem til at arbejde med spilleren:

- Rezan er en rigtig god signing for os. Han er en dygtig spiller, der kan spille flere positioner offensivt, og som også kan afslutte og lave mål. Han har tilmed et fantastisk blik for spillet, og laver ligeså mange assists som mål. Hans potentiale er enormt, og han kommer til Lyngby med masser af energi og sult til at vise sig frem, forbedre sig og samtidig hjælpe os i bestræbelserne på at få en god sæson. Vi er rigtigt glade for at byde Rezan velkommen og glæder os allerede til at se ham i aktion, siger Mark.

20 årige Rezan skiftede til fra Brøndby IF til Roma sidste sommer, men vender nu hjem til Danmark igen, på en et-årig lejeaftale, efter en sæson på Romas ungdomshold. Og her vil han gøre alt for at vise sit værd, fortæller Mark til Lyngbys officielle hjemmeside:

- Jeg glæder mig til at komme i gang. Alle inden for fodbold ved, at Lyngby Boldklub står for noget specielt med god og teknisk bold. Projektet tiltaler mig meget, og jeg vil kæmpe hårdt for at vise mit værd. Jeg føler, at Lyngby er det helt rigtige for mig, og jeg kan ikke vente med at komme i gang og møde alle i og omkring klubben, fortæller han.

Corlu står noteret for 11 førsteholds kampe for Brøndby IF, med én scoring og ét oplæg. På Romas ungdomshold, blev det til tre mål, og tre oplæg fordelt på 17 kampe.