LYNGBY BK SKRIVER KONTRAKT MED PRØVESPILLER

Nicolai Geertsen som er forsvarsspiller, har skrevet kontrakt med nedrykkerne fra Superligaen, Lyngby BK.

Nedrykkerne fra Superligaen er igang med at få sat det hold sammen, som skal forsøge at spille dem tilbage i landets bedste række, Superligaen. Og de har nu forstærket bagkæden, ved at købe en ny forsvarsspiller, som har været på prøve i Lyngby BK.

I en pressemeddelelse har klubben annonceret at de har skrevet kontrakt med danske Nicolai Geertsen.

Nicolai kender Lyngby BK, som han har trænet sammen med de sidste par dage, men han har også fortid i klubbens ungdomsafdeling.

- Nicolai (Geertsen, red.) er stærk type, som vi ved, hvad står for. Han er en spiller, som gerne går forrest både til kamp og til træning. Udover det har han nogle klare kvaliteter i duelspillet, og så har han jo vist, at han kan score mål som forsvarsspiller, hvilket kan hjælpe holdet. Han har en fornuftigt alder, hvor han kommer til at kunne bibringe noget rutine fra de ting, som han allerede har prøvet i sin karriere. Så vi glæder os til at komme i gang og bygge på de kvaliteter, som han allerede besidder, og vi kan mærke Nicolai er klar på projektet, siger cheftræner Mark Strudal.

- Allerede fra første møde kunne jeg mærke en god energi, og jeg har gode minder herfra, hvor jeg ved, at Lyngby er en speciel klub. Så det var en nem beslutning, da jeg finder det nye projekt super spændende, og det er noget, som jeg gerne vil være med til at løfte. Jeg er sulten efter at komme i gang, og jeg glæder mig virkelig til at træne med gutterne, og så kan jeg heller ikke vente med at komme i gang med den nye sæson, hvor vi jagter oprykning, siger forsvarsspilleren, Nicolai Geertsen.

Man ved ikke endnu hvor lang en kontrakt Nicolai har fået, men Onliga.dk arbejder på at finde ud af det.