FRANKRIG ER SEMIFINALEKLAR

Frankrig sendte Uruguay ud af VM, og er selv klar til semifinalen efter en 2-0 sejr!

Antoine Griezmann havde en stor rolle, da Frankrig vandt 2-0 over Urguay i VM kvartfinalen, og er dermed klar til at spille semifinale. Dette skete efter at Antoine Griezmann både scorede ét mål, og lagde op til ét mål.

Sydafrikanerne måtte undvære stjernen, Edison Cavani, efter han blev skadet i læggen, efter kvartfinalen mod Portugal. Derfor var i angrebet hos Uruguay Luis Suarez og Cristhian Stuani.

Frankrig måtte se bort fra karantæneramte Blaise Matuidi, som blev erstattet af Corentin Tolisso.

Kampen startede i et højt og intensivt tempo, uden nogle af holdene kom frem til nogle store chancer. Spillet var meget lige, og svingede meget. Efter 13 minutter, kom kampens første store mulighed, til Uruguay. Og to minutter senere, blev det farligt i den anden ende.

Kylian Mbappe var fri inde i feltet, efter en aflevering fra Giroud, men han tænkte ikke særligt kreativt, og headede over målet.

Efter 40 minutter kiksede Rodrigo Betancur en tæmning, nær eget felt, og lavede derefter frispark på Corentin Tolisso som skulle vise sig at blive dyrt.

Antoine Griezmann sendte en bold ind i hovedet på en umarkeret Raphael Varane, som sendte bolden i nettet - stillingen er nu 1-0, kort før pausen.

To minutter før tid, var det utroligt tæt på en udligning. Dette var efter et frispark, som Hugo Lloris utroligt nok fik reddet, efter han strak sig ud i en lang længde og slog bolden ud af banen. Redningen siger mange, er en kandidat til VMs bedste redning.

Efter pausen, var begge hold tæt på at få udlignet. Kampen svingede meget frem og tilbage i begge ender, men ingen hold kunne dog få scoret.

Med godt en halv time igen, fik Uruguay en spand koldt vand i hovedet skulle man tro, efter Antonie Griezmann scorede til 2-0, efter et kæmpe drop af den Uruguayske målmand, Fernando Muslera.

Griezmann afsluttede fra distancen, hvor Fernando står klar inde i målet, og kan se den hele vejen, ind til målet, men lige inden den rammer ham, knækker den, og rammer siden af hans hænder, og ryger ind i målet. Kæmpe drop!

Uruguay var ellers tæt på en 2-1 scoring, efter at Frankrig ikke kunne få clearet bolden ordentligt, men bolden gik forbi den venstre stolpe.

Frankrig havde styr på kampen, og ingen af holdene kom ellers til flere chancer. Frankrig havde spillet, og Uruguay havde ikke meget.

Derfor vinder Frankrig 2-0, og er derfor klar til semifinale!

Frankrig skal i aktion tirsdag den 10. juni klokken 20:00 mod enten Brasilien eller England. Kampen sendes på TV2.

Brasilien og England skal spille i aften klokken 20:00, hvor vinderen skal spille mod Frankrig. Kampen sendes på TV2.