England ødelagde Sveriges drømme om semifinalen til VM

England er klar til semifinalerne ved VM, da de vandt med 2-0 over Sverige tidligere idag. Harry Maguire og Dele Alli var de to der stod for Englands to mål.

Lørdag eftermiddag bød Cosmos Arena i Samara på den tredje ud af de fire kvartfinaler der skal spilles ved VM i Rusland. Her skulle de svenske tropper op imod Englands unge hold.

Der var til dagens kamp ingen ændringer i Englands trup i forhold til kampen imod Colombia, hvor England vandt i straffesparkskonkurrencen, og slog Colombia ud. I Sveriges trup var der dog ændringer grundet karantæner.

Hverken England eller Sverige formåede at sætte sig på spillet i indledningen af kampen, som var præget af en del fejl fra hold.

Få sekunder før uret havde rundet den første halve time af kampen, kom englænderne i front. Harry Maguire kom forrest på et hjørnespark fra Ashey Young, og forsvarsspilleren headede bolden i mål, og så stod der 1-0 til England. Ellers skete der ikke, så meget andet end et par små chancer i første halvleg.

Ved pausen var England foran 1-0.

Kort inde i anden halvleg var svenskerne tæt på at udligne til 1-1.  Ludwig Augustinsson lagde et indlæg ind i feltet og bolden fandt frem til Marcus Berg, der med god fart headede bolden på mål, men Jordan Pickford reddede bolden flot, og England fik bolden igen.

Som sagt havde Harry Maguire scoret til 1-0 i første halvleg, men det skulle blive værre for svenskerne. Dele Alli fik bolden lige til hovedet i en fri position, og passerede FC Københavns målmand Robin Olsen.

Dermed kom England foran 2-0, og det blev også kampens sidste mål og resultatet.

Den sidste kvartfinale spiles i aften klokken 20:00, hvor Rusland møder Kroatien. Vinderen af den kamp mellem Rusland og Kroatien skal møde England i semifinalen.