DAME N'DOYE TILBAGE I FCK TRØJEN MED EN STORSEJR

FCK tæsker CSKA Moskva 4-1 i en træningskamp.

Der blev prøvet unge og nye spillere af og CSKA måtte se sig uden mange af deres stjernespillere som venter på et opgør mod Kroatien i VM.

FCK startede hurtigt ud med et mål fra Rasmus Falk i 6' minut og ikke lang tid efter scorer den nye FCK angriber Kenan Kodro til 2-0.

Såvel gik resten af første halvleg med FCK dominans, men ikke flere mål. Da anden halvleg så gik i gang fik russerne godt tag på spillet og begyndte at udfordre FCK, det resulterede i en 2-1 scoring fra Gordyushenko i det 56' minut, men så gik der ikke længe før FCK tog sig sammen, allerede i det 61' minut scorer Jan Gregus til 3-1 og så måtte Bashkim Kadrii slutte af med målet til 4-1 i det 71' minut.

Da det trods alt var en træningskamp prøvede FCK mange spillere af, nyindkøbte Dame N'Doye startede oppe front med Kenan Kodro, to angribere der håber på at kunne få den københavnske storklub op og udfordre Midtjylland og Brøndby igen efter en skuffende sæson. Den nye forsvarsspiller Papagiannopoulos startede også inde og spillede en fin kamp.

Der blev også prøvet unge spillere af som Kirkeby, Holse, Roerslev og et par andre som blev skiftet ind i løbet af kampen.

Resultatet var ikke det vigtige for Ståle idag, det handlede om at få testet nogen spillere af og få noget kampform i benene, men jeg tror Ståle og mandskabet nyder at tage hjem med en storsejr på kontoen og skulle nu være klar til at starte Superligaen.

Se highlights her