Jeppe Tverskov forlænger i OB

Jeppe Tverskov og OB forlænger deres samarbejde frem til sommeren 2020. Så nu vil forsvarspilleren være, at finde i OB-truppen indtil sommeren 2020.

Jeppe Tverskov skiftede i sommeren 2016 til OB, hvor han kom fra Randers FC, men nu tager han som minimum to år mere.

- Vi ser Jeppe Tverskov som en rigtig vigtig spiller på vores hold. Han har et godt overblik og en superfin spilforståelse, og samtidig er han en spiller med en stor vindermentalitet, både når det gælder præstationerne på banen, men også når det handler om at repræsentere OB udadtil. Vi tror på, at Jeppe kan udvikle sig endnu mere i fremtiden, og vi glæder os over, at han også ser muligheder og perspektiver i at være med til at spille OB op på et højere niveau i de kommende sæsoner, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen, ifølge OB's hjemmeside.

- Jeg kendte selvfølgelig allerede til Jeppe Tverskovs kompetencer og talent, inden jeg kom til OB. Siden vi indledte træningen efter sommerferien er mit indtryk blevet bekræftet, og jeg har samtidig lært Jeppe at kende som en meget positiv, loyal og ambitiøs fodboldspiller, der er klar til at gå forrest til både træning og i kamp, siger Cheftræner Jakob Michelsen, ifølge OB's hjemmeside.

- Jeg er glad for, at vi kunne blive enige, og jeg har været glad for at spille i klubben og bo i byen, som jeg synes er rigtig dejlig. Siden jeg kom hertil har jeg fået en masse spilletid på de forskellige positioner, og jeg håber selvfølgelig, at der kommer lidt mere kontinuitet på en af pladserne, så jeg over en længere periode har mulighed for at bygge på i forhold til den position, jeg skal spille. Lige nu ligner det midtbanen, og det har været vigtigt for mig, at vi finder en primær position, jeg skal spille. Der er kommet et nyt trænerteam, og opstarten har været med til at overbevise mig om, at fremtidsperspektiverne for OB er spændende, og det har også været en vigtig årsag til, at jeg har forlænget, sagde hovedpersonen Jeppe Tverskov, ifølge OB's hjemmeside.

Jeppe Tverskov har indtil videre spillet 55 kampen for OB, hvor det er blevet til et mål.

OB og Jeppe Tverskov møder Vendsyssel FF på udebane i deres første superliga-kamp i den nye sæson, som starter på fredag. Vendsyssel og OB kampen spilles på søndag klokken 14:00