GUSTAF NILSSON SKIFTER BRØNDBY UD MED SUPERLIGA-OPRYKKER

Billede fra vejle-boldklub.dk

Vejle Boldklub skriver på deres hjemmeside at den 21 årige svensker Gustaf Nilsson skifter til den nyoprykket Superligaklub. Vejle har købt svenskeren fri af Brøndby, og givet ham en 3 årig kontrakt.

"Jeg er tilfreds. Vi får en spiller, som passer godt til den måde, vi vil spille på. Gustaf er fysisk stærk, god i boksen, scorer mål og kan også trække ned i banen og skabe plads til vores andre spillere. Han er en spiller, jeg gjorde klubben opmærksom på, at jeg ville have, allerede dagen efter vores oprykning til Superligaen. Det glæder mig, at projektet og måden, vi spiller på, vores hårde arbejde på træningsbanen og ikke mindst opbakningen på tribunen, har tiltrukket en spiller som Gustaf Nilsson til Vejle Boldklub. Det kan vi godt være stolte over. Det er en spiller, som havde andre muligheder, men valgte denne klub" udtaler den italienske Vejletræner Adolfo Sormani til Vejles hjemmeside.

"Jeg havde planlagt at vende tilbage til Brøndby og kæmpe for en startplads efter mit lejeophold i Silkeborg, men Vejle Boldklub ville have mig, og det gjorde klubben meget klart fra starten af. Jeg har haft gode samtaler med både Sormani, Krüger og ejerne, og det gjorde mig tændt på klubbens nye rejse og muligheden for at spille en vigtig rolle på denne. Vejle Boldklub har en imponerende historie og er nu tilbage i den bedste række efter mange år. Her summer af fodbold, hvilket jeg hurtigt fornemmede, da jeg kom til klubben i dag. Nu vil jeg lade støvlerne gøre arbejdet og gøre mig fortjent til de pæne ord. Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og til at komme i gang" udtaler Nilsson til Vejles hjemmeside.

 

Vejle spiller deres første kamp i den kommende sæson fredag d. 13 Juli kl. 18.00 hvor de hjemme møder Hobro IK.