UMTITI HEADER FRANKRIG TIL FINALEN

Frankrig er videre til VM Finalen. Det skete efter en kamp, som Frankrig vandt 1-0.

Tirsdag aften var der igen VM-Bold i fjerneren. Det er vi alle selvfølgelig glade for! Der blev også fundet årets finalist. Det skulle enten blive Frankrig eller Belgien.

Thomas Meunier manglede hos Belgien, som måtte sidde ude med karantæne. Mousa Dembele måtte erstatte ham i startopstillingen. Blaise Matuidi var ude hos franskmændene med karantæne, så Corentin Tolisso måtte erstatte ham.

Belgien kom godt fra starten i kampen. Allerede fra start, skulle Hugo Lloris bevise, at han var varm.

Lloris kunne ikke rigtigt gøre noget, da Eden Hazard sendte et skud afsted, som blev rettet af af Raphael Varane, og gik lige over mål. Men, han diskede til gengæld op med en helt sindsyg redning på Toby Alderweirelds forsøg, på et hjørnespark, som kom efterfølgende.

Frankrig kom mere ind i kampen, som tiden gik. Antoine Griezmann fik en rigtig fin chance, men kvalitet i afslutningen manglede.

Benjamin Pavard havde en god chance på det lange hjørne, få minutter senere, men som altid var Thibaut Courtois på plads, og lavede en flot redning.

Courtois og Lloris gjorde alt hvad de skulle i den første halvleg. 0-0 ved pausen.

Ikke særligt langt inde i anden halvleg, kom Griezmann på tavlen, med en assist. Han smækkede et hjørnespark ind i feltet, og ved den forreste stolpe kom Samuel Umtiti op i luften, og headede Frankrig på 1-0, som så skulle vise sig og være nok til en VM Finale.

Kylian Mbappe tryllede lidt efter, og sendte en bold hen til Giroud, som brændte igen, hvor Courtois stod i vejen, og afværgede chancen. Belgien skulle jagte en udligning, og efterfølgende overtog de mere og mere spillet.

Hazard havde optakt til nogle gode muligheder, og Witsel havde et fint langskudforsøg, men Lloris reddede bolden. Generelt var franskmændene gode i defensiven, og afviste hver eneste gang de belgiske indlæg.

Belgien pressede på, faktisk virkelig meget, men det lykkedes Les Bleus at holde 1-0. De havde faktisk også selv muligheder, for at lukke kampen, med et sidste mål, eller flere.

Frankrig er videre til VM Finalen, og skal enten møde England eller Kroatien. Denne kamp spilles i morgen, den 8/7, klokken 20:00. Belgien skal spille bronzekamp.