DET HER SKAL UNITED GØRE FOR AT INDHENTE CITY

Manchester City vandt sidste sæson med imponerende 100 point, det var også langt foran Manchester United på anden pladsen med 81 point, 81 point er et stabilt antal og var det antal point Leicester vandt ligaen med året før City's fantastiske sæson, men når der er et hold der dominere så meget som City har gjort, må der ske ændringer I Manchester United hvis de gerne vil vinde Premier League igen.

Nye signings.

Vi kan starte med det åbenlyse, der skal stjerner ind på holdet. Det er ikke nogen hemmelighed at Manchester klubberne har brugt enorme mængder af penge de sidste par sæsoner og det har helt klart hjulpet begge holdene på præstationenerne, United har indtil videre Købt Diogo Dalot til forsvaret, Fred til midtbanen og 35 årige Lee Grant fra Stoke som tredje målmand. Selvom Dalot besidder et kæmpe potentiale og Fred kan bringe en masse til den offensive er dette ikke nogen verdensstjerner der kan vinde United de 19 mere point som de manglede.

Mourinho skulle angiveligt være ude efter Spurs' Toby Alderweireld og Juventus Alex Sandro til forsvaret, dette ville være 2 klasse signings i forsvaret, men det er tydeligt United har haft brug for en mand som Gareth Bale, der levere gang på gang. Uniteds nuværende stjerne Pogba, Sanchez, Lukaku osv har tydeligvis ikke været nok for United. i 17/18 sæsonen fik Manchester United 6 uafgjorte og 7 tabte kampe, der mangler altså mere stabilitet hvis United gerne vil se sig en titel og spillere der levere hver kamp hele året ud.

Spillestilen skal ændres.

Mourinhos meget defensive taktik, også kendt som "park the bus" har ofte virket for Mourinho og skaffede ham tre trofæer i han start som United manager, desuden fik han også United i FA Cup finalen og en anden plads i Premier League, men det er tydeligvis ikke nok for en stor klub som Manchester United. City kom langt med deres offensive tilgang til fodbolden, og Liverpool så sig i Champions league finalen med samme type offensive fodbold. Der er ingen tvivl om at Mourinho tror på sin tilgang til spillet og han ikke har tænkt sig at ændre det, men man kunne som United fan håbe på nogen fin justeringer der blandt andet kunne give Pogba en mere fri rolle og lidt mere fremadrettede bolde.

Pogba og Sanchez skal levere.

Pogba og Sanchez er uden tvivl to af Manchester United største offensive stjerner og selvom mange ville argumentere for Pogba har været god, med imponerende 10 assist i Premier League har ham og Sanchez spillet flere dårlige kampe end gode kampe. Pogba og Sanchez bliver nød til at vise at de er topspillere hver eneste kamp, det har de begge to manglet og med Fred som ny signing kunne man sagtens se noget mere fremadrettet fodbold.