Vendsyssel henter hollænder

Vendsyssel har lavet en aftale med den hollandske forsvarsspiller Sander Fischer, der har spillet over 100 kampe i Æresdivisionen, som er den bedste liga i Holland.

Vendsyssel starter i weekenden deres første Superliga-sæson nogensinde, og det bliver med endnu et nyt ansigt i truppen. Vendsyssel har nemlig været på rov i Holland, hvor det endte med den 29-årige Sander Fischer. Sander Fischer har senest spillet i Sparta Rotterdam, men nu er det blevet tid til dansk fodbold.

- Jeg er glad for at være kommet til klubben. Det er et nyt eventyr, og min første kontrakt i udlandet. Jeg glæder mig til at være en del af holdet og jagte nye mål. siger Fischer i en pressemeddelelse.

- Jeg er lidt ældre end de fleste af mine nye holdkammerater, og har lidt mere erfaring på højeste niveau, så jeg skal og min rolle bliver at vejlede dem og give dem selvtillid. Og når tingene bliver hårde og der er modgang, kan jeg hjælpe dem med min erfaring, sagde Sander Fischer i en pressemeddelelse.

Den 29-årige Sander Fischer har i alt spillet 129 kampe i Æresdivisionen, og han har fået en toårig kontrakt i Vendsyssel.