OPTAKT: FC MIDTJYLLAND - AGF

Logoerne er fra fcm.dk & agf.dk

Lørdag aften starter Superligaen igen for de jyske hold, FC Midtjylland og AGF. De to hold tørner sammen til et brag af en kamp. Rundens kamp, samt en af de vigtigere kampe for begge hold, der kæmper om at komme i top 6. De forsvarende danmarksmestre fra Herning forventes at stille med det stærkeste hold. Men vent... FC Midtjylland er tæt på at have to hold, hvor alle spillere vil præstere på samme måde. De køber, og køber og køber spillere til sig hele tiden. Samt henter unge op fra eget akademi. FC Midtjylland har uden tvivl en af de bedste hold i Danmark, og er igen i år en af favoritterne til at løbe med guldet. AGF derimod har haft et på tørre år. Siden at David Nielsen kom til ser det dog bedere ud. De var sidste år det bedste hold uden for top 6, og kun en enkelt kamp fra at skulle spille Europa League. Mon AGF kommer ud af buske, og tilbage i toppe af dansk fodbold?

 

Head to head, de sidste 10 kampe:

FC Midtjylland: 6 Sejre

Uafgjort: 2

AGF: 2 Sejre

 

Forventede startopstillinger: 

FC Midtjylland: Hansen (G), Dal Hende, Dovbyk, Duelund, Munksgaard, Nicolaisen, Poulsen, Sanneh, Sparv, Sviatchenko, Wikheim.

AGF: Whalley, Stage, Spelmann, Nielsen, Mikanovic, Kanstrup, Junker, Guira, Blume, Backman, Ankersen.

 

Kampen spilles på MCH Arena i Herning, hvor der forventes fyldt stadion, inklusiv udebaneområde (11.800). Kampen starter kl. 19.00