Jannik V. skifter til Southampton

Den engelske Premier League-klub Southampton køber Jannik Vestergaard i Borussia Mönchengladbach, hvor forsvarsspilleren har skrevet under på en fire-årig kontrakt.

Jannik Vestergaard skifter fra tyske Borussia Mönchengladbach ud med engelske Southampton. Det har den engelske Premier League-klub nu offentliggjort på deres sociale medier.

https://twitter.com/SouthamptonFC/status/1017709922602160128

Den 25-årige forsvarsspiller Jannik Vestergaard har underskrevet en fire-årig kontrakt med Southampton, hvor han bliver holdkammerat med danske Pierre-Emile Højbjerg.

Jannik Vestergaard har nu spillet otte år i Tyskland, og nu har han taget skridtet videre til engelsk. Han startede i Brøndby, hvor han, så røg videre til Hoffenheim, og i 2015 rykkede han videre til Werder Bremen. Han skiftede til Borussia Mönchengladbach i 2016, hvor han var været siden. Han har i de to år for Borussia Mönchengladbach været fast på startelleveren.

- Et af vores mål denne sommer var at styrke vores tilstedeværelse i hovedstødsduellerne, og det kan Jannik hjælpe os med. Ikke kun i den defensive ende, men også i modstandernes straffesparksfelt, siger Hughes til klubbens hjemmeside.

Og hovedpersonen er selv glad for skiftet til Southampton:

- Jeg tror, det kan blive rigtig godt. Jeg er meget optimistisk lige nu og glæder mig egentlig bare til at komme i gang. Jeg har lidt overskydende ferie efter ikke at have noget på grund af VM, så lige nu kilder det i maven efter at komme i gang med den nye sæson og lære mine nye holdkammerater at kende.

- Jeg glæder mig til forhåbentlig at udvikle mig endnu mere. Jeg håber ikke, at jeg er ved vejs ende, hvad det angår. Jeg synes, at historien har vist, at Southampton har været gode til at gøre spillere bedre, og det håber jeg også bliver tilfældet med mig selv, siger Jannik Vestergaard til TV 2 SPORT.

Prisen er 25 millioner euro (186 millioner kroner), siger Jannik Vestergaard til B.T. Og med den pris er Jannik Vestergaard den dyreste danske spiller der er blevet solgt.

Jannik Vestergaard og Southampton starter Premier League sæsonen den 12. August imod Burnley.