Aalborg vinder 1-0 over Sønderjyske

Sent fredag aften skulle Sønderjyske igang med den nye superliga sæson, og de skulle op imod nordjyderne fra Aalborg.

Sønderjyske kom klart bedst fra start på deres egen hjemmebane Sydbank Park i Haderslev, og de viste hurtigt, at de ville sætte sig på kampen, og kører spillet rundt i deres tempo.

Efter bare 10 minutter af dagens kamp mellem Sønderjyske og Aalborg BK fik Aalborg forsvarspiller Jores Okore gult kort efter en situation i luften, hvor han begik et frispark mod Mads Hvilsom.

20 minutter inde i kampen endte det med en stor chance til Sønderjyske´s Christian Jakobsen. Han modtog et indlæg fra højreside, og ind i feltet, hvor Christian Jakobsen ramte den knap så godt, men det endte alligevel med at blive en stor chance, som ramte overliggeren.

Men efter 30 minutters spil kom Aalborg lidt bedre ind i kampen, og de vendte også spillet, så det var dem, der havde spillet.

I det 37 minut satte Eggert Jonsson sig ind i en voldsom tackling på Kristoffer Pallesen, hvor det endte med gult kort til Kasper Kusk, Mads Hvilsom og selvfølgelig også til Eggert Jonsson. Grunden til, at Kasper Kusk og Mads Hvilsom fik det gule kort var, at de var i stor diskussion med fysisk kontakt. Alle spillere kunne spille videre.

Efter det, skete der ikke så meget andet end nogle få chancer til begge hold, og dagens dommer Jens Maae kunne fløjte til pause. Der stod stadig 0-0 ved pausen.

Begge hold startede stille og roligt i anden halvleg med få chancer i begge ender, men de fik ikke scoret på nogle af dem.

I det 60 minut skulle der ske noget for hjemmeholdet, og de tog Johan Absalonsen ud, og ind med Søren Frederiksen.

Og det samme skulle Aalborg i det 71 minut. De tog Kasper Risgaard ud, mens Rasmus Thellufsen kom på banen. Aalborg skiftede igen ud i det 75 minut, hvor Pavol gik ud, og Wessam Abou Ali.

Der var ikke sket, så meget i anden halvleg, men det lavede Aalborg om på. Sønderjyske begik et frispark udenfor feltet, og Kasper Kusk gjorde sig klar, og sparkede bolden fint forbi muren og ind i nettet helt ude ved stolpen. Og så stod der 1-0 til Aalborg BK efter 79 minut.

Ellers skete der ikke, så meget andet end nogle hjørnespark og nogle flere chancer til begge hold i de sidste 10 minutter. Dermed blev Kasper Kusks mål også det eneste i dagens kamp, og kampen endte 1-0 til Aalborg.