OB HENTER JANUS DRACHMANN

OB offenliggjorde onsdag formiddag at de har skrevet en 4 årig kontrakt med den 30 årige dansker. Janus kommer fra FC Midtjylland, hvor han i sidste sæson var med til at vinde det danske mesterskab.

OB´s nye cheftræner Jakob Michelsen er begejstret for indkøbet af Drachmann, og udtaler følgende:

"Vi har en rigtig stærk trup med masser af talent, åbenhed og gå-på-mod. Til gengæld har vi ønsket os at supplere truppen med endnu en rutineret spiller, der er klar til at gå forrest i duellerne, og som kan være med til at give endnu mere energi og vildskab på holdet. Det tror jeg på er noget af det, vi mangler, og det kan Janus bidrage med, ligesom han har erfaringen og indstillingen til at være der for holdkammeraterne fra start til slut. Det er sådan jeg kender Janus fra vores fælles tid i SønderjyskE, og det er bestemt også sådan, jeg ser ham i dag". Udtaler Michelsen til ob.dk

Janus selv er glad for at forhandlingerne faldt på plads, og udtaler følgende om sit skifte:

"Jeg glæder mig rigtig meget til at være en del af den genrejsning af OB, der er igang. Det har været nogle magre år, men potentialet er der helt sikkert i både truppen og i klubben. Det er en trup med mange unge spillere, klubben selv har udviklet, og jeg glæder mig til at være en af dem, der skal være med til at gå forrest ved at dele ud af min erfaring og forhåbentlig smitte med min ærgerrighed og noget ekstra hårdhed. Nogle vil se det som et skridt nedad at skifte til OB fra FC Midtjylland, som jeg lige har været med til at vinde mesterskabet med. Men jeg ser en mere tydelig rolle til mig i OB, hvor jeg kan bidrage endnu mere med mine styrker end i FC Midtjylland. Jeg tror på, at vi i fællesskab kan gøre OB endnu stærkere, og det glæder jeg mig til at være med til i en klub, hvor jeg kender trænerteamet og deres tanker, og hver jeg ser mig i en rolle, hvor OB og jeg får det optimale ud af hinanden", siger Janus Drachmann, til ob.dk.

OB spiller deres første hjemmekamp i denne sæson, på søndag, hvor de tager imod SønderjyskE, i øvrigt en klub Janus Drachmann også har spillet for tidligere.