Maguire-køb kræver salg

Jose Mourinho kan blive nødsaget til at sælge ud af sine centerforsvarer, inden et evt. køb af den engelske landsholdsspiller Harry Maguire, kan komme på tale.

Manchester United må diske op med ikke mindre end 65 millioner pund, hvis de ønsker spilleren, der agerede solid stopklods hos englænderne, der på imponerende vis nåede semifinalen i den netop overståede VM-slutrunde.

Hvis Mourinho ønsker forstærkninger i bagkæden, må han skille sig af med en af følgende fem forsvarsspillere: Marcos Rojo, Eric Bailly, Chris Smalling, Phil Jones eller svenske Victor Lindelof.

Marcus Rojo kunne være en mulighed, da andre Premier League klubber har vist interesse for argentineren. Desuden slider han med spilletiden. En spiller der af uforklarlige årsager mistede pladsen på tærsklen af sidste sæson er Eric Bailly. Han kunne også være en mulighed, hvis Maguire skal ende på Old Trafford.

Der skal ikke herske tvivl om, at manager Jose Mourinho ønsker sig en jernklippe i forsvaret. En spiller, der minder om hans kaptajn John Terry fra Chelsea-æraen. På blokken udover Leicester-spilleren er sandsynligvis Tottenhams belgiske landsholdsspiller Toby Alderwireld og AC Milans Leonardo Bonucci. Sidstnævnte kan Mourinho ved selvsyn selv iagttage, når United senere på ugen spiller i Los Angeles i International Champions Cup mod italienerne.

Inden VM havde United også Maguire på radaren, men med succesen i Rusland har prisniveauet været opadgående for spilleren, som Leicester hentede i Hull for 17 millioner pund. King Power klubben værdsætter ham også højt, idet de har tilbudt ham 80.000 pund i ugen. Spørgsmålet er bare om det er nok, hvis United eller en anden af bejlerne kommer med seriøse henvendelser inden transfervinduet lukker den 9. august.

Det har været en offentlig hemmelighed, at Mourinho har ønsket forstærkninger på kanterne, men med ankomsten af den unge portugiser Diogo Dalot virker han dog fortrøstningsfuld, idet han kan bestride begge back-positioner. I stedet ønsker han forstærkninger længere fremme, hvor Inters kroatiske spiller, Ivan Perisc, kunne ligne en drømmespiller, der ofte figurerede i mediernes rygtebørs i sidste sæson.