onliga søger skribenter til både Esport og Fodbold

Hvis du betragter dig selv som blandt Danmarks største e-sports/fodbold fan og samtidig har gode skrivefærdigheder, så er du måske den person vi leder efter. Her på onliga.dk er vi nemlig på jagt efter et par nye skribenter til hjemmesiden.
onliga.dk har efterhånden udviklet sig til en af de største sport-sites i Danmark. Vi stiller skarpt på alt hvad der rør sig i og omkring fodbold/esport og formidler dette til de mange danske fodbold/esport fans – 24 timer i døgnet – 365 dage om året.
Netop nu er vi på jagt efter et par dygtige skribenter til vores team, som har en kæmpe passion for Fodbold/esport og som samtidig har lyst til at bidrage med nyheder og artikler til hjemmesiden. Jobbet som skribent er ulønnet og drives fortrinsvis af lysten og intereressen for fodbold/esport. Vores skribenter vil dog i løbet af en sæson få fede sponsorgaver, interview fodbold spiller og mm.
Vi leder efter et par skarpe skribenter, som kan bidrage med nyheder i løbet af ugen. Det er et krav, at man kan læse og skrive dansk og engelsk, eller at man kan benytte sig af oversættelsesværktøjer til at forstå de lokale medier i Fodbold/esport verden. Samtidig er det vigtigt, at vores skribenter er gode til at formulere sig og forstår den tone vi har lagt her på onliga.dk og som vi agter at holde fremover.
Rent tidsmæssigt forventer vi, at vores skribenter kan bidrage med nyheder flere gange i løbet af ugen. Du skal som minimum kunne skrive fem nyheder om ugen og gerne hjælpe til omkring kampene. Det er derfor vigtigt, at du på forhånd vurderer, om det er realistisk for dig.
Hvis jobbet som skribent på onliga.dk lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig hurtigst muligt. Send en email til kontakt@onliga.dk eller på 60222591 eller på vores facebook side, fortæl om dig selv og hvorfor du er den perfekte til jobbet.
Vi glæder os til at høre fra dig!