Onliga søger skribenter

Er du en engageret og yderst interesseret sportsfan, som også formår at få sat ord på din passion, så har du nu mulighed for at udfolde dig på et af Danmarks førende sportsite, onliga.dk.

Hvem søger vi?

vi søger 

Motorsports  skribenter

Esport skribenter

FODBOLD skribenter

Vi søger skribenter som vil være med til at gøre onliga.dk til et endnu bedre mødested for Sports interesserede danskere. Vi har nemlig mange planer for sitet, og dem vil vi gerne have hjælp til at føre ud i livet.

Egentlig løn kan vi ikke tilbyde, men til gengæld kan du få mange gode og sjove oplevelser med sporten og blive en del af et spændende miljø med ligesindede og engagerede skribenter, som har samme passion for sporten.

Vi respekterer hvis du har særlige præferencer for sporten, som du primært vil skrive om, og respekterer naturligvis også, at du i perioder kan skrive mere eller mindre end i andre. Alt dette forventningsafstemmer vi sammen.

Vil du være med på holdet?

Synes du det lyder interessant, så skriv til os på Kontakt@onliga.dk, og fortæl lidt om dig selv og dit forhold til sport, så skal vi nok vende tilbage til dig