Bekræftet: Liverpool slå rekorden for største forsvarskøb

Jurgen Klopp siger, at Liverpools forsvarere ikke frygter deres steder trods Virgil van Dijks overhængende ankomst til klubben.
Liverpools Virgil van Dijk har spillet rimelig godt og liverpol har nu ​​sat rekord for største forsvarskøb , der blev udbetalt til Southampton, efter at han officielt afsluttede sit flyt til Anfield. Den 26-årige skifte fra de hellige blev aftalt i sidste uge, men med januartransfervinduet åbner han nu sin aftale - hvilke kilder har fortalt, at ESPN FC er værd at £ 75 millioner, det højeste gebyr, der nogensinde er betalt for en forsvarer - er nu forseglet. Den nederlandske international fortalte Liverpools officielle hjemmeside: "Med historien i klubben og alt omkring det - selv træningspladsen og tingene - er det bare en perfekt, perfekt match for mig og min familie også."Van Dijk, som har underskrevet hvad Liverpool har sagt, er en "langsigtet kontrakt" på Anfield, er ikke bekymret for hans prismærke, der vejer tungt.transfergebyret formørker den £ 54m, som Manchester City har brugt til at underskrive Englands fuldback Kyle Walker fra Tottenham Hotspur i sidste sommer."Selvfølgelig er der mange penge, der betales, men jeg kan ikke gøre noget ved pengene, jeg kan ikke gøre noget ved prisen - ingen kan," tilføjede Van Dijk."Det er kun markedet. Det eneste jeg kan gøre er bare at arbejde hårdt, gøre de gode ting og være 100 procent hver dag. Det er det jeg absolut vil gøre - og det skal jeg gøre.

"Jeg er glad for at være her, og jeg kan ikke vente med at komme i gang. Jeg synes det vigtigste er størrelsen af ​​klubben, klubbenes kultur, spillerne, lederen og selvfølgelig fansen, der gør klubben denne særlige.

"Jeg synes det er det rigtige tidspunkt for mig at være her og at udvikle alle slags aspekter af mit spil. Jeg glæder mig til at gøre det, det er det vigtigste."

For at nå denne ambition om at forbedre, mener Van Dijk, at han arbejder under den rette mand i Jurgen Klopp.

Den tidligere Groningen og Celtic forsvarer, der vil bære nr. 4-trøje i Liverpool, sagde: "Siden han er kommet ind tror jeg, at han har gjort meget frem til nu, og jeg tror, ​​det kun forhåbentlig bliver bedre og bedre Forhåbentlig kan jeg også bidrage til det og fortsætte med at arbejde hårdt.

"Alle ved et Liverpool-perspektiv ved selvfølgelig, hvordan han er, hvor livlig han er, hvordan han kan gøre spillerne bedre og give dem selv tillid.

"Det passer mig også godt. Jeg tror, ​​han kan gøre mig til en bedre spiller, og jeg glæder mig bare til at arbejde sammen med ham."

Van Dijk er ikke tilgængelig for Liverpools Nytårsdagsspil hos Burnley, da hans registrering ikke afsluttes i tide.