OB BANKER LYNGBY

Søndag eftermiddag tog OB imod Lyngby på Ewii Park i Odense. OB var på jagt efter en sejr for at sikre sig 1. Pladsen i gruppe 2. I Alka Superligaens nedrykningsspil. Det viste sig også at lykkedes meget godt fra start af.

Efter bare syv minutter, headede OB´s Marco Lund bolden mod Lyngby målet. Lyngbymålmanden Oskar Snorre fumlede rundt med bolden inde på stregen, den gled efterfølgende ud af hænderne på ham, og ind i målet til glæde for de knap 4000 fremmødte fans af hjemmeholdet. Det var i øvrigt Marco Lunds første mål i den stribede trøje.

Efter scoringen kommer der mere ro på spillet og Lyngby begynder så småt at komme mere ind i kampen, dog uden de helt store chancer.

I den modsatte ende kommer Anders Jakobsen frem til en kæmpe chance efter at have snuppet bolden fra Adam Sørensen, der stod og fumlede med den oppe ved midten.

Anders Jakobsen misbruger dog chancen ved at sparke langt forbi målet.

Efter 35. Minutters spil modtager Julius Eskesen bolden på egen banehalvdel fra Mikkel Desler. Eskesen sender Nicklas Helenius afsted med en pasning der går gennem fire Lyngbymænd. Iskoldt sparker Helenius bolden under målmand Snorre, til stillingen 2-0.

Efter 1. Minuts tillægstid fløjter dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen til pause.

Efter pausen kommer Lyngby ud med en helt ny indstilling til kampen. Meget energiske og presser OB´s bagkæde godt tilbage i banen. Det holder dog ikke længe. Efter 48. Minutters spil begår Adam Sørensen et klodset frispark ude i OB´s højre side, han modtager et gult kort.

Frisparkstageren bliver den unge Jens Jakob Thomasen, som var tilbage i startopstillingen for OB efter en skadespause.

Han lægger et perfekt indlæg til Anders Jakobsen som glider ind i bolden og sørger for at han får scoret sit 14. Sæsonmål.

Efter den tredje scoring kommer der mere ro på kampen igen, og bolden kører meget frem og tilbage mellem de to mandskaber. Det er dog OB der har størstedelen af boldbesiddelsen.

Efter 64. Minutters spil kommer Anders Jakobsen alene igennem imod Oskar Snorre, men der viser den unge Lyngbykeeper hvilket potentiale han indebærer.

Efter den store chance holder OB trykket på Lyngby og kommer frem til mange store chancer, blandt andet får Troels Kløve en kæmpe chance, han misbruger den dog ved at skyde ved siden af målet.

  1. Minutter før tid får Lyngby et frispark på kanten af OB feltet. Den indskiftede Mohammed Saeid får lov til at tage frisparket, han sparker dog direkte i muren.

Efter 93. Minutters spil bliver kampen fløjtet af. OB vinder fortjent 3-0 over et Lyngby

Næste gang at OB skal i aktion er i Haderslev imod SønderjyskE Søndag den 29. April. Kl. 14:00

Næste gang at Lyngby skal i aktion er hjemme imod Randers FC Søndag den 29. April. Kl. 14:00