PREMIER LEAGUE: WENGERS SIDSTE STORE KAMP I PL

Idag den 29/04/2018 kl 17:30 skal Arsene Wenger lede Arsenal til deres sidste top 6 kamp med ham som manager, da han stopper til sommer. Manchester United er på anden pladsen med 74 point og Arsenal ligger på sjette med kun 57 point.

Trods Mourinho og Wengers mange år af rivalisering har Mourinho sagt at han fortryder alle de grimme ting han har sagt om Wenger og da han blev spurgt om han gerne ville have en ligeså lang karriere som 68 årige Arsene sagde han at det var noget han gerne ville og han mente også at jo længere du har været træner, jo mere erfaring har du og desto bedre er du.

Det skal så også siges at Wenger ikke er forventet at indstille karrieren, men at fortsætte i et andet land, han rygtes lige nu til den kinesiske liga hvor b.la tidligere Chelsea Spiller Oscar og tidligere Zenit spiller Hulk nu også er taget til.

Til kampen i aften er Manchester United klare favoritter og det er blevet offentliggjort at Henrikh Mkhitaryan skal spille mod sin gamle klub, det er også forventet at Alexis Sanchez skal spille mod sin ex-klub Arsenal.

En sejr til United vil næsten sikre dem en anden plads, da de kun mangler 2 sejre fra resterende 4 kampe, det er altså Liverpool der ligger lige bagved med 72 point, men med 2 kampe mere spillet end United.