PREMIER LEAGUE: MANCHESTER UNITED VINDER I OVERTIDEN OVER ARSENAL

Optakten til kampen idag startede lidt som et farvel til Wenger og kort før kampstart modtager Wenger en lille gave a Ferguson, sådan et mini trofæ i en lille boks.

Manchester United starter med stærkeste 11'er hvorimod Arsenal sparer lidt til deres vigtige semifinale mod Atletico på torsdag, det betød altså at Arsenal måtte ind og bruge unge spillere såsom Mavropanos og Maitland-Niles som heller ikke havde en dårlig kamp.

De første 14 minutter var meget lige, begge hold havde deres momenter med få halv chancer, men så i 16 minut vinder Jesse Lingard bolden nede på midtbanen og spiller den op til Pogba som driver bolden frem hvor han spiller den ud til Lukaku som lægger et fremragende indlæg ind til Sanchez som med hovedet rammer stolpen, men chancen sluttede ikke der og bolden røg faktisk tilbage til pogba som stod helt fri og tappede den ind.

3 minutter efter Pogbas mål kommer Henrikh Mkhitaryan frem til et skud udenfor Uniteds felt som kun lige går ved siden af.

i 35' minut laver Arsenal at fantastisk opgbygnings spil med en gode bolde i dybden som kommer frem til et indlæg lige ind mod den nye Arsenal angriber Aubameyang som laver et meget blødt hovedstød som er intet problem for De Gea.

47' minut bliver Lukaku skiftet ud pågrund af en ankelskade og Rashford kommer ind.

51' minut Henrikh har igen bolden lige ude foran Uniteds felt hvor han kommer godt frem og afslutter meget køligt mod det korte hjørne, De Gea når ikke at reagere.

71' minut Smalling får et indlæg langs jorden lige foran hans fødder, men han mistimer sit skud og langer først foden frem når bolden er kommet forbi, et af Uniteds mange chancer på indlæg.

75' minut Henrikh bliver skiftet ud for unge Willock og der er klap fra både Arsenal og United fans, selvom Alexis blev buet af Arsenal fansene.

82' minut Valencia prøver sig frem med endnu en flugter som vi har set ham score på før, men bolden flyver langt over målet og var ingen fare for Ospina i målet.

89' minut endnu et af Uniteds mange indlæg ind mod indskiftede Fellaini som rammer stolpen og bagefter ind på Rashford og ind i mål, men den blev dømt offside.

91' minut Alexis slår et hjørnespark ind i boksen, men den ryger ud til Young som står klar med et højrebens indlæg lige mod Fellaini som med baghovedet lægger den øverst i højre hjørne hvor Ospina ikke kan nå den.

United vinder fortjent 2-1, men trods et svagere Arsenal hold vi er vant til så forsvarer Arsenal meget godt hele kampen igennem og kommer frem til mange dybe bolde der kunne have gået i mål.