DARREN MOORE'S FANTASTISKE MÅNED

Det har ikke været nogle hemmelighed at denne sæson har det ikke være særlig optimalt hos det Engelske hold West Bromwich, men deres nye manager Darren Moore har vundet Premier Leagues månedens manager i April.

Darren Moore og West Brom, vandt i sidste kamp imod Tottenham 1-0 på hjemmebane, hvilket der betyder de ikke har tabt de seneste 5 kampe. Det holder også stadigvæk liv i deres drømme om at overleve i Premier League, selvom det selvfølgelig ser svært ud.

Er det fortjent Darren Moore bliver månedens manager i April?

Der kan vist ikke henvendes særlig meget til at han bliver valgt i april. Bare det at West Brom er kommet med i kampen om at overleve burde give en pris i sig selv. Hvis man kigger på de modstandere de også har mødt, så er det også helt fortjent. West Brom spillede 2-2 mod Liverpool (hjemme), vandt 0-1 mod Manchester United (ude) 1-0 over Tottenham (hjemme). Det er de mest markante kampe, da det er imod tophold. En manager der kan sætte sit mandskab op og være tændt til sådan nogle store kampe, med henblik på at man er så langt bagefter de andre hold er et mesterværk, og nærmest kan man sige det er en skam han ikke blev ansat et par kampe før.

Darren Moore virker til at være en træner der virkelig kan komme ind til hans mandskab. Han har som skrevet tidligere tændt op under West Brom igen, og givet dem ild i øjnene igen, det kan man se når de spiller. De er også blevet bevist om at det ikke altid behøves at være det flotte fodbold der kommer til udtryk når de spiller. Det vigtigste er at man giver alt for holdet og klubben.
Alle deres tacklinger og nærkampe gælder liv og død, og det har bragt dem tilbage i kampen om overlevelse i denne sæson.

 

Artiklen er skrevet af: Magnus Torp Nyby.