Pierre-Emerick Aubameyang: Jeg forventede at spille for Wenger i mange år.

Arsene Wenger havde ansvaret for Arsenal for sidste gang, da Arsenal slog Huddersfield Town 1-0 på den sidste dag i sæsonen på et følelsesmæssigt John Smiths Stadium. Han var den længst siddende manager i den engelske fodboldliga og trådte sig tilbage efter fantastiske 22 års ansvar.

Den Gabonske angriber sluttede sig til klubben i januar for et rekordbeløb på 56 mio. £ (476 mio DKK) og har scoret 10 mål i 14 kampe.

Den 28-årige angriber indrømmede, at Wengers beslutning om at stoppe kom som en overraskelse, men fortsatte med at tilføje, at han er glad for at forblive i Arsenal og arbejde med den, der overtager.

 "Jeg troede, at han ville være i Arsenal i årevis," fortalte Aubameyang til Standard Sport. "Men dette er livet. Dette er fodbold. Nogle gange ved du aldrig. Men jeg var glad for at spille for ham. Jeg lærte meget på kort meget tid, under mit arbejde med ham. Jeg er glad for at være her.

"Kampen mod Huddersfield var vigtigt for os, fordi det var den sidste kamp for chefen. Det var vigtigt at vinde kampen for ham. Det var specielt. "

Det har været en vanskelig sæson for Gunners, der endte med at slutte på sjettepladsen. 12 point bag fjerdepladsen fra Liverpool.