Optakt til Chelsea vs Manchester United: FA Cup finale på Wembley

United sluttede på andenpladsen i Premier League, med en afstand på 19 point bag mestrene fra Manchester City, men de har nu chancen for at afrunde deres sæson ved at løfte FA Cup trofæet mod Chelsea på Wembley.

Jose Mourinho insisterer på at Manchester Uniteds sæson ikke vil blive defineret af lørdagens FA Cup finale mod Chelsea på Wembley Stadium

"Folk kan gøre, hvad de vil, du kan analysere den måde, du vil analysere. Jeg kan også analysere den måde, jeg vil analysere," sagde Mourinho.

"Det gør selvfølgelig en forskel, men en ting er at gøre en forskel, og den anden ting er at overveje om sæsonen god eller dårlig på grund af en kamp."

"Jeg kender de positive ting og de negative ting, så jeg vil ikke ændre min analyse af sæsonen på grund af resultatet af en kamp. Overhovedet ikke."

I mellemtiden gentog Antonio Conte, at hans fokus er på lørdagens kamp og ikke den fortsatte spekulation om hans fremtid som Chelsea manager.

En femte plads i Premier League og manglende Champions League-kvalifikationen, kom som en del af en ulempe for Conte, som stadig kunne afslutte sæsonen med et trofæ, hvis The Blues slår United på fodboldens hjemsted.

Holdnyheder

Målmand Thibaut Courtois kan spille sin første FA Cup kamp i sæsonen. Willy Caballero har spillet kampene i denne sæson, men har ikke rigtig overbevist nogle da han spillede, da Courtois savnede Premier League-træk med Huddersfield med rygskader.

Backen Emerson Palmieri (ikke offentliggjort) har sluttet sig til David Luiz (knæskade) og Ethan Ampadu (ankelskade) i at blive udelukket med skade i dagens finale.

I mellemtiden har United angriber Romelu Lukaku har haft brug for en sen fitness test med det belgiske landshold, da han kæmper for at komme sig fra en ankelskade for at kunne spille mod sin tidligere klub.

Fløjspiller Anthony Martial er dog klar, efter at have haft en knæskade.

 

Kampen på Wembley bliver sat i gang kl. 18:15 og kan ses direkte på TV3+.