Jeg ankom som en dreng, jeg forlader som en mand - Iniesta i følelsesmæssigt Barcelona farvel

Den 34-årige midtbanespiller Andres Iniesta, sagde et sidste farvel til Barcelona denne søndag mod Real Sociedad.

En følelsesladet Andres Iniesta brød i tårer, da han sagde farvel til Camp Nou efter at have spillet sin sidste kamp for Barcelona.

La Liga-mesterene Barcelona, afsluttede deres sæson med en 1-0 sejr over Real Sociedad, men det hele handlede om at sige ordentligt farvel til Iniesta.

Den 34-årige midtbanespiller - som angiveligt skal flytte til Japan - sagde farvel til hans flotte Barcelona karriere i det 81. minut, da han forlod banen til en voldsom flot modtagelse.

"I dag er det en vanskelig dag, men det har været 22 vidunderlige år. Det har været en stolthed og en fornøjelse at forsvare og repræsentere dette logo. For mig er det, det bedste i verdenen", sagde Iniesta, der startede sin senior debut i 2002.

"Tak til alle mine holdkammerater, hver og en. Jeg vil savne jer alle så meget. Og tak til fansene for al jeres kærlighed, alt hvad i har fået mig til at føle, siden jeg ankom her som en dreng og som jeg nu vil forlade som en mand. Jeg vil holde af jer for evigt."

Barcelona holdkammerat Ivan Rakitic havde også nogle ord, til hans holdkammerat.

"Det er en stor fornøjelse at dele alle de øjeblikke med ham," sagde Rakitic. "Med Andres fik jeg en ven for livet. Jeg har en masse kærlighed til ham og hele hans familie. Det vil være uforglemmeligt, hvad jeg har oplevet sammen med ham."