VENDSYSSEL ET SKRIDT TÆTTERE PÅ SUPERLIGAEN

Vendsyssel FF vandt 1-0 over Lyngby BK i Hjørring, i det første af to opgør, hvor den samlede vinder rykker op i Superligaen!

Vendsyssel startede godt ud, og efter bare 6 minutter da FC Midtjyllands udlejede Mikael Anderson satte han med et fladt indlæg bolden i nettet. Men målet blev annulleret, da islændingen befandt sig i en offside position.

Kampen var meget lige med muligheder. Mayron George kom med muligheder til gæsterne, men Lyngbys Målmand afviste dog dem.

Vendsyssel lavede et flot kombinations spil omkring modstanderne, og efter 21 minutter, fik de bolden i nettet. De fik det sat op ved nogle gode afleveringer sammen på højrekanten, inden at Lucas Jensen sendte et fladt indlæg til Mikael Anderson, som sendte bolden i nettet. Denne gang var han ikke offside, da han sneg sig foran et passivt Lyngby forsvar.

Begge holds målmænd havde nogle gode redninger, efter nogle gode chancer.

I anden halvleg, fortsatte det med chancer. Men ingen af holdene turde satse for meget, da de var bange for at der så ville komme en scoring fra modstander holdet.

Efter 20 minutter af anden halvleg, kunne tilskuerne i Hjørring få spændingen op. Det skete efter indskiftede Marcus Solberg var tæt på at komme først på et indlæg, hvor han efter kunne sætte bolden i nettet.

Få minutter senere fik Lyngby kombineret sig frem til et flot spil, som var deres hidtil største chance. De satte de op på venstrekanten, inden at de langs jorden lagde en stikning til Herolind Shala, der med få meter fra mål, måtte se sin chance som mislykkedes efter at blive afværget af en storspillende Vendsyssel målmand, Nicolai Flø.

Nicolai Flø afværgede nogle skud, og gjorde derfor at Vendsyssel vandt første af to opgør. Opgøret endte 1-0.

Næste kamp skal spilles søndag den 27/5, og første fløjt lyder klokken 16:00.