AGF'ER HELT KLAR TIL VM

AGF's Aleksandar Jovanovic er en af de 27 serbiske spillere, der skal spille VM i Rusland i år.

Med kun 21 dage til VM begynder, har flere lande meget godt styr på hvem der skal spille VM, og hvem der ikke skal. Nogle steder er der dog stadig åbne pladser, og i det tilfælde er det Serbien. Derfor skal Jovanovic med til VM.

Mladen Krstajić, landstræner for Serbien, har udtaget truppen. Og i hans trup er der 27 spillere, bestående af én Superliga spiller, Aleksandar Jovanovic.

Det er med stor glæde, at få meddelt at han skal med til VM, og han ligger ikke skjul på at VM er et stort personligt mål for ham.

"Jeg er naturligvis meget glad og tilfreds med at blive udtaget. Det er en stor ære at spille for sit land, og det har jeg hele tiden haft ambitioner om. Nu er jeg med i den først trup - så må vi se, om jeg i sidste ende kommer med til VM. I første omgang glæder jeg mig over, at jeg har fået muligheden", siger Aleksandar Jovanovic til agf.dk.

Den serbiske trup skal samles mandag, men inden han kan det, skal han se om han kan holde buret rent mod FC København, i den afgørende kamp om at kunne kvalificere sig til Europa League. Kampen spilles fredag i Telia Parken, klokken 19:00.

I serbiens trup er der 4 målmænd, og der skal muligvis tages en ud af truppen inden slutrunden. Jovanovic var dog en del af truppen i alle 10 kvalifikationskampe, så han burde have en god chance for at komme med.