OFFICIELT: DANSK LANDSHOLDSPILLER SOLGT TIL 150 MILLIONER

Landsholdspilleren Thomas Delaney skifter til Borussia Dortmund på en 4-årig kontrakt. Han skulle være solgt til en pris på hele 150 millioner kroner, og vil derfor være den dyreste danske fodbold spiller nogensinde.

 

Borrusia Dortmund har her til eftermiddag, annonceret at Thomas Delaney er kommet til klubben. Det annoncerede Dortmund på deres Instagram omkring klokken 17:25. Delaney har skrevet under på en kontrakt, som gælder på 4 år. Prisen skulle i følge tyske medier, være på omkring 150 millioner kroner.

Thomas Delaney kommer fra den tyske bundesliga klub, Werder Bremen. 17/18 sæsonen, har Delaney nettet 3 gange, og lagt op til 4 mål.

"Det har altid været min drøm at spille i Premier League, hvis tilbuddet kom. Men da Dortmund meldte sig på banen, var jeg ikke i tvivl. Dortmund er en af de ti største klubber i Europa, og deres stadion er et af de bedste i Europa", siger Dortmund spilleren, Thomas Delaney.

"Jeg lover, jeg altid vil spille med en masse hjerte og jeg glæder mig allerede", tilføjer han.

Tidligere i dag fik Delaney lov til at forlade landsholdslejren, for at flyve med privatfly til Dortmund, for at få skrevet under.

FC København vil også komme til at tjene på salget af Thomas Delaney. I følge medier, vil de komme til at tjene et tocifret million beløb, grundet en videre salgs klausul.

 

Billede: Borussia Dortmund Twitter