OB HENTER ALEXANDER LUDWIG

OB annoncerede tirsdag eftermiddag at de har købt Alexander Ludwig, i AC Horsens. Den 24 årige stopper får en fire års kontrakt i OB, som gælder med det samme. Han møder som resten af truppen ind på mandag den 18. Juni, til opstartstræning, med det nye trænerteam, bestående af Jakob Michelsen & Henrik Hansen.

I sidste sæson spillede Alexander Ludwig, som den eneste markspiller i superligaen, samtlige minutter.

Som helt ung spillede han for både Fredmad Amager og Tårnby Boldklub. Han rykkede som 15 årig til FC Midtjyllands Fodboldakademi. Han fik som 17 årig, sin debut i superligaen for FC Midtjylland. Efter et ophold i FC Midtjylland rykkede han videre til 1. Divisions klubben Vendsyssel og siden hen HB Køge. Alexander nåede til sammen for de to klubber at spille 139 kampe. Inden han sidste sæson så blev superliga spiller i AC Horsens.

OB´s sportsdirektør udtaler følgende om købet af Alexander Ludwig:

"Vi har i vores forberedelser frem til den nye sæson været på jagt efter en venstrebenet stopper, der kan supplere vores eksisterende stoppere. I den jagt har vi vurderet, at Alexander Ludwig er den rigtige spiller for os. Han er en klog spiller og en ledertype, der kan dirigere inde på banen. Derudover har han en god alder, og en god vinderholdning".

 

Alexander Ludwig glæder sig til at komme igang, og udtaler følgende om sit skifte til OB:

"Jeg er glad, jeg er rigtig glad for, at det kunne lykkes. Jeg er spændt, for et klubskifte er altid en stor ting, men jeg glæder mig rigtig meget til at trække OB-trøjen over hovedet. Jeg kommer her for at vinde. Jeg vil gerne vinde fodboldkampe, og det er det altoverskyggende for mig, og det er det, jeg er kommet til OB for at gøre. Jeg vil bruge nogle af de lederegenskaber og kvaliteter jeg har til at få det bedste frem i mig selv og i mine holdkammerater. Man kan snakke rigtig meget, men det man siger skal også udføres, og det har jeg tænkt mig at vise fra dag et".

 

OB spiller første kamp i den nye sæson, søndag den 15. Juli kl. 14.00, en kamp imod oprykkerene fra Vendsyssel. Kampen spilles i Vendsyssel.