Uruguay afgjorde kampen i sidste minut

Egypten og Uruguay mødte fredag eftermiddag hinanden i gruppe A. Det var en kamp med Liverpool-stjernen Mohamed Salah på bænken igennem alle 90 minutter.

Mohamed Salah døjer stadig med skaden efter Champions League finalen, hvor han måtte udgå efter en duel med Real Madrids forsvarsspiller Sergio Ramos. Men i stedet for Mohamed Salah satte Egypten Marwin Mohsen i angrebet.

Alle mand hos Uruguay var dog klar til dagens kamp, og de startede derfor med nogle store navne som Diego Godin og Jose Gimenez i bagkæden og Luis Suarez og Edison Cavani i front.

Uruguay havde det ikke nemt i første halvleg og havde svært ved, at komme frem til de helt store chancer, men Uruguay kom meget bedre ud til anden halvleg, og bare efter et minut af anden halvleg fik Suarez en stor chance af Cavani, men den egyptiske målmand Mohamed El-Shenawy blokerede med foden.

Uruguay pressede rigtig meget på i de sidste minutter af kampen, og Egypten blev hurtigt trætte og fik flere små skader. Men i det 89. minut kunne Egypten ikke holde presset tilbage mere, hvor Jose Gimenez steg til vejrs efter en dødbold, og han kunne heade bolden i mål.

Og i de fem minutters overtid tog Uruguay det lidt stille og roligt , og det endte med en 1-0 sejr, og med denne sejr over Egypten rykker Uruguay op på en anden plads i gruppen.