MATHIAS JØRGENSEN PÅ FULD TID I OB

OB skriver på deres hjemmeside, at de har underskrevet en fuldtidskontrakt med det 17 årige stortalent Mathias Jørgensen, som sidste sæson blev topscorer i u19 ligaen, med 21 mål i 21 kampe.

Mathias har hidtil spillet 3 kampe på OBs førstehold, dog uden at få scoret. Dog har han scoret 8 gange for OB i Reserveligaen.

OBs sportsdirektør Jesper Hansen er begejsret over underskriftet fra den unge OBer, og udtaler følgende om kontrakten:

"Mathias har nogle helt særlige spidskompetencer, der gør ham rigtig interessant for os. Han er meget hurtig og træfsikker, og når han efterhånden får lagt lidt ekstra på sin fysik og sine evner med ryggen mod mål, så har han potentialet til at tage de sidste skridt mod Superligaen. Selvom Mathias kun er 17 år gammel, har han allerede vist sit værd i flere sammenhænge, og hans mange mål i U19 Ligaen er fulgt op af otte scoringer for vores Reserveliga-hold, hvilket også vidner om, at han kan begå sig blandt fuldvoksne fodboldspillere".

 

Mathias selv glæder sig til at komme rigtigt igang, han udtaler følgende om sin nye kontrakt:

"Det er en stor drøm at skrive under på en fuldtidskontrakt i OB, der er en klub, der har gjort rigtig meget for mig. Jeg har valgt OB, fordi de har gjort rigtig meget for mig, og fordi jeg kan se, at klubben kan gøre meget for mig i min fortsatte udvikling. Jeg har allerede fået tre førsteholdskampe, men mere vil have mere, og det har kun givet mig blod på tanden. Jeg skal blive stærkere og mere robust, så jeg bedre kan stå imod, og så skal jeg udvikle mit hovedspil, samtidig med at jeg holder fast i min hurtighed og videreudvikler den. Det er jeg overbevist om vil ske i de kommende år, for jeg får en start på tilværelsen som fuldtidsprofessionel, hvor jeg har en god tryghed, i og med at jeg med OB’s tilgang til unge spillere allerede kender omklædningsrummet og føler mig som en del af gruppen"

 

OB spiller deres første kamp i den nye sæson Søndag d. 15 Juli kl. 14.00, i øvrigt samme dag der spilles VM finale.