ALEX RUNARSSON SOLGT TIL FRANSKE DIJON

Den islandske keeper Alex Runarsson skifter med øjeblikkelig virkning fra FC Nordsjælland til den franske klub Dijon, efter 4,5 år i den sjællandske klub. Runarsson nåede at spille 63 kampe for FCN.

Sportschef Carsten V. Jensen udtaler følgende om salget af keeperen:

"Alex har udviklet sig utrolig flot og har via stærke præstationer gjort opmærksom på sig selv for andre klubber. Selvom det altid er svært at sige farvel til dygtige og talentfulde spillere er dette igen en positiv transfer, da Alex har fulgt den plan, vi har lagt, og han er nu klar til det næste skridt i sin karriere".

Runarsson der lig nu er til VM har nydt at være i Nordsjælland, han udtaler følgende om sit skifte:

"Min tid i FCN har været fantastisk siden den første dag. Jeg kommer til at savne klubben rigtig meget. Jeg kommer især til at savne alle de fantastiske mennesker, jeg har mødt i klubben. Både folk i den sportslige sektor, folk i administrationen, partnere og fans. FCN er virkelig en unik og fantastisk klub, og jeg håber, jeg kan vende tilbage til klubben senere i mit liv. Jeg kom til den her klub som en ung dreng med en drøm, og jeg tager videre herfra som en mand med en ny drøm".

 

FC Nordsjælland spiller deres første kamp i den ny sæson hjemme mod Esbjerg, 15 Juli kl. 12.00.