FCK'ER SKIFTER TIL SVENSK FODBOLD

FC København bekræfter, at de har solgt Erik Johansson til Djurgården.

Erik Johansson er i dag blevet præsenteret som ny spiller i Djurgården, og derfor er alle rygterne nu en realitet. Erik har underskrevet en kontrakt, som løber på 4½ år, som opfylder hans drøm om at vende hjem til Stockholm, formentlig på grund af hans kæreste der er TV vært i Sverige, og gerne vil være mere sammen med hende.

Det var ikke en del af planen hos FC København, men de skulle efter omstændighederne være tilfredse med facittet.

- Det er en meget speciel situation, hvor Erik er kommet til et punkt, hvor han ikke føler, at han af familiære årsager kan blive i København, men er nødsaget til at vende tilbage til Sverige. Der skal ikke være tvivl om, at vi er ærgerlige over, at det er endt sådan, men det er mennesker, vi arbejder med, og derfor må vi acceptere, når den slags sker i livet. Erik har haft et stærkt ønske om det her og har selv accepteret de personlige økonomiske betingelser, der følger, når man køber sig ud af en kontrakt. På den sportslige side har vi allerede fundet en stærk afløser i Sotirios Papagiannopoulos, så vi ønsker Erik og hans familie held og lykke i Stockholm, siger Ståle Solbakken.

Erik Johansson ser frem til at åbne et nyt og spændende kapitel i Djurgården.

- Jeg skylder FCK en meget stor tak for at have hjulpet min familie og jeg ud af den her situation. Jeg er ked af, at jeg forlader FCK på den her måde, men for mig var der ikke nogen anden udvej. Jeg har et meget stærkt behov for at kunne være hos min familie, og det kunne kun lade sig gøre ved at flytte til Stockholm. Jeg er også glad for, at Djurgårdens IF også har bidraget til den her løsning. Jeg har haft en fantastisk tid i FCK og København, hvor jeg har oplevet store ting og fået stærke venskaber. Klubben har hjulpet mig gennem en svær periode med min alvorlige korsbåndsskade og nu igen i den her situation. Det har jeg meget stor respekt for, og jeg vil gerne takke alle omkring holdet, i klubben og på tribunerne for min tid i den hvide trøje, siger Erik Johansson.

I sin tid i FC København nåede Erik Johansson at spille 77 kampe, og score tre mål for FC København. Han kom i januar 2016 til FC København fra Gent.