TYSKLAND UDE AF VM

Tyskland tabte her til aften 2-0 til Sydkorea, og er derfor ude ved VM.

Onsdag eftermiddag, nærmere bestemt klokken 16:00, skulle de tyske tropper forsøge at spille sig videre til VM. Men det lykkedes ikke.

Tyskland skulle bare bruge en sejr, på mere end et mål, for at komme videre, hvor i mod Sydkorea med nul point, også kunne snige sig videre med en sejr, og med noget hjælp fra Mexico i den anden gruppekamp.

Selvom tyskerne skulle have en sejr, kom storfavoritterne dog lunkent fra land og fik i kampens start, ikke styr på tingene.

Til gengæld var der efter 20 minutters spil tæt på, at Sydkorea for alvor blev farlige, da Manuel Neuer tabte et sydkoreansk frispark, som røg ud i feltet. Han fik dog selv opsnappet bolden, og var derfor manden bag at chancen ikke blev en realitet.

Tyskland havde styr på spillet, men sydkoreanerne stod godt imod, og forhindrede tyskerne i at kreere de helt store chancer.

Manden bag tysklands største chance, var Mats Hummels, godt fem minutter før pausen. Mats Hummels fik vredet sig fri til en god mulighd i feltet, men Hyun-Woo Cho havde styr på det.

0-0 ved pausen.

Tyskerne var efter halvlegen i et helt andet tempo, og var fra start farlige. Efter få minutter, lagde Kimmich et indlæg ind til Leon Goretzka i feltet, men han kunne ikke omsætte det gode tilbud til mål.

Kort efter fik Timo Werner også en chance, men angriberen skød ved siden af målet.

I overtiden var det Sydkorea, der kom foran, da Kim Young-Gwon via Manuel Neuer sendte bolden i nettet efter et hjørnespark.

Kort efter, stod der 2-0, da Heing-Min Son scorede i et tomt mål, fordi tyskerne satsede alt.