Dame N'Doye tilbage i Superligaen

FC København skriver på deres hjemmeside mandag formiddag at Dame N'Doye vender tilbage til klubben efter 6 år fravær.

Dame N'Doye´s kontrakt i tyrkiske Trabzonspor er netop udløbet, skifter nu tranferfrit til FCK, der har han underskrevet en kontrakt med 1 års varighed.

FCK´s cheftræner Ståle Solbakken er begejstret for at have hentet Dame N'Doye hjem til klubben, og udtaler følgende:

"N'Doye er en angriber med stor international erfaring og spidskompetencer på et meget højt niveau. Han er måske den bedste angriber i FCK og Superligaens historie, og vi glæder os meget over at have ham tilbage i FCK. Han er selvfølgelig blevet ældre, men han har stadig en enorm fysik og spillede masser af kampe i sidste sæson, så vi er sikre på, at han vil kunne bidrage med en masse på banen og hjælpe vores unge angribere til at blive endnu bedre. Det er ingen hemmelighed, at vi har haft akut brug for offensiv forstærkning, og heldigvis var N'Doye meget motiveret for at komme tilbage til os, så det gik ret hurtigt, da vi først begyndte at snakke med ham om muligheden. Vi er glade for at have ham på plads og så arbejder vi videre på at forstærke os yderligere".

Dame N'Doye selv er glad for at vende tilbage til FCK, og mener selv at han har brug for FCK, og FCK har brug for ham. Han udtaler følgende om sit skifte:

" Jeg forlod FCK som topscorer i 2012. I dag vender jeg tilbage. De sidste 6 sæsoner har bragt mig rundt i fodboldverdenen. Lokomotiv Moskva, Premier League i to omgange med henholdsvis Hull City og Sunderland. Og senest Trabzonspor i Tyrkiet. Hvert sted har lært mig noget nyt om spillet på banen og om livet udenfor. Alle steder har jeg scoret mål. Mange mål i de klubber, hvor jeg har fået lov at spille forreste angriber. Færre i de klubber, hvor jeg er blevet brugt på alternative positioner. Som min seneste sæson i Trabzonspor, hvor det kun blev til 5 ligamål og 5 assist, fordi jeg konsekvent blev brugt som kantspiller.

 

FCK spiller første kamp i den kommende sæson hjemme mod AC Horsens, Mandag den 16. Juli kl. 18.00. Mon ikke vi får Dame N'Doye at se på banen?