Asante skifter til Al-Jazira

FC Nordsjælland bekræftede i går på deres hjemmeside, at de har solgt angriberen Ernest Asante med øjeblikkelig virkning.

I de seneste transfervinduer har FC Nordsjælland solgt flere store profiler, og de har også denne sommer solgt ud. FC Nordsjælland bekræfter, at han skifter til Al-Jazira FC, som holder til i Abu Dhabi.

- Ernest har fået en unik mulighed for et godt skifte for ham, og da vi samtidig har fået en god aftale, vil vi ikke stå i vejen for hans ønske om at prøve dette. Ernest har været et utrolig stærkt våben på banen med sin fantastiske speed, mange mål og assist til følge. Derudover har han været et samlingspunkt for flere i truppen, og vi vil gerne takke ham for hans indsats i FCN, fortæller FC Nordsjællands sportchef Carsten V. Jensen.

Ernest Asante kom til FC Nordsjælland i sommeren 2016 fra den norske klub Stabæk.

- Jeg har haft tid til at lære på og udenfor banen, og folk i klubben har troet på mig selv i perioder, hvor jeg ikke selv har gjort. Jeg tager vores evige arbejde i FCN og Right to Dream om growth mindset med mig, og det vil hjælpe mig i fremtiden, siger Ernest Asante.

- Jeg har altid følt mig velkommen i klubben og i truppen, selvom jeg måske er meget ældre end mange af spillerne. Omklædningsrummet har været fantastisk og jeg vil gerne takke alle mine holdkammerater og trænere for deres støtte. Jeg håber, at miljøet i min nye klub vil være det samme, om end jeg tror, det vil være svært at finde noget så godt,’ fortæller Ernest Asante til fcn.dk .

Ernest Asante nåede, at spille 68 kampe for klubben, og fik scoret 21 mål i FC Nordsjælland trøjen.