Randers FC henter Patrik Carlgren

Foto: Randers FC

Randers FC har i dag underskrevet en kontrakt med Patrik Carlgren, der kommer til Randers FC fra den tyrkiske klub Konyaspor.

Randers FC mistede tidligere på måneden deres målmand Hannes Halldorsson, der stod fantastisk til VM, hvor han tog et straffespark fra FC Barcelona spilleren Lionel Messi.

Nu har Randers FC allerede hentet erstatningen af Hannes Halldorsson, og det bliver Patrik Carlgren.

– Vi vidste, at et sommersalg af Hannes Halldórsson kunne blive et tema, så vi har selvfølgelig afsøgt markedet for at være bedst muligt rustet på keeper-positionen. Der har vi fundet frem til et godt match med Patrik Carlgren, som passer virkelig godt ind i forhold til den profil, vi søger på pladsen. Derudover kender han jo i forvejen til dansk fodbold, hvilket vi også ser som et plus. Han er sulten efter at bevise sig selv, og det får han nu muligheden for i konkurrence med vores to andre dygtige målmænd.

- Han er utroligt reaktionsstærk, god med fødderne og god til at komme ud i feltet. Han har været et kæmpestort talent, som mangler at få det sidste forløst, og det er jeg sikker på, at han får i Randers FC, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Patrik Carlgren var i 2017 kort i FC Nordsjælland, og var inden da fast mand for AIK. Han var målmand for det svenske U21-landshold, der i 2015 vandt EM, hvor han blandt andet nappede to skud i straffesparkskonkurrencen mod Portugal i finalen. Derudover var han i 2016 tredjemålmand i Sveriges EM-trup. Han har spillet en A-landskamp for Sverige.

– Det er en god mulighed for mig, og jeg glæder mig til at komme tilbage til Superligaen. Randers FC er en klub, der skal ovenpå igen efter den skuffende sidste sæson, og det ser jeg frem til at bidrage til. Jeg vil vise, at jeg stadig er en rigtig god målmand, og jeg kan simpelthen ikke vente med at komme i gang med sæsonen, som jo starter snart, siger Patrik Carlgren.

Patrick Carlgren træner for første gang med holdkammeraterne i Randers FC mandag formiddag. Randers FC oplyser om, at Patrick vil komme til, at spille med nr. 1 på ryggen.

Randers FC spiller deres første superligakamp på hjemmebane, hvor de tager imod Brøndby IF.