Viborg slår Silkeborg i træningskamp

Viborg ødelagde Silkeborgs sejrsstime, og vandt 3-0 over Silkeborg IF i en træningskamp på Jysk Park. 

Silkeborg tog idag klokken 14:00 imod Viborg FF i en af Silkeborg sidste træningskampe før den nye sæson starter i første division. Der var mødt en del tilskuere op fra begge holds fans.

Viborg kom tydeligt bedst fra start, og satte sig hurtigt på spillet. Viborg kom også foran i det 9. min. hvor Andreas Albers modtog en høj bold i feltet i en situation, hvor Silkeborgs Frederik Møller gerne ville have haft et frispark, men dommeren Esad Deronjic lod imidlertid spillet fortsætte, hvor Andreas Albers fik en fri skudchance. Silkeborgs målmand Peter Friis reddede forsøget, men bolden endte ved Jeff Mensah, og han headede bolden i nettet.

Midt i første halvleg måtte Magnus Mattsson udgå med en knæskade. Fra tilskuerpladserne, så det ret alvorligt ud, men Magnus Mattsson kunne dog selv gå haltende ud til bænken, mens Oliver Haurits erstattede Magnus.

Silkeborg kom bedst fra start i anden halvleg, men Viborg fik igen sat et spil op, og endte hos Andreas Albers der tog chancen med et fladt skud et godt stykke udenfor feltet, og bolden endte i nettet tæt op ad den ene stolpe, og så blev det til 2-0.

Silkeborg lavede en stor fejl i forsvaret, og det endte med et hjørnespark til Viborg. På det hjørnespark blev det værre for Silkeborg, da Andreas Albers stod det rigtige sted efter et hjørnespark og scorede igen, og så stod det 3-0.

3-0 blev også kampens resultat mellem Silkeborg og Viborg, og dommeren kunne fløjte kampen af, hvorefter Silkeborg spillerne var skuffet.

Silkeborg starter deres nye sæson ud imod Thisted FC på Jysk Park, mens Viborg tager imod Nykøbing FC.